Energirenovering

Energirenoveringer besidder vi hos Kjærs Tømrer og Snedker stor erfaring med. Vi kan give dig en hjælpende hånd med at varetage en lang række af arbejdsopgaver indenfor energirenovering/optimering af din bolig- herunder:

• Hulmursisolering
• Loft
• Efterisolering
• Bjælkelag & Skunke

Vi kan med andre ord løse en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor energirenovering og er også i stand til at hjælpe netop dig med den opgave, du står overfor.

Kjærs Tømrer & Snedker varetager både store såvel som små opgaver i områderne Tarm, Skjern, Videbæk, Ringkøbing og omegn.

Få tilskud til renoveringen

Når du som boligejer beslutter dig for at få energirenoveret din bolig, kan du ansøge om at modtage et tilskud til renoveringen.

Hos Kjærs Tømrer & Snedker hjælper vi dig gerne i forbindelse med ansøgningen om tilskud, så du kan få din renovering lavet til den bedste mulige pris.

Energirenovering kan være en god investering

At energirenovere sin bolig kan uden tvivl være en rigtig god investering for dig som boligejer. Når man laver en energioptimering/renovering af sin bolig, har man nemlig mulighed for blandt andet at reducere sine månedlige omkostninger til varme, og det er naturligvis en meget stor fordel som boligejer. Endvidere vil energirenovering af din bolig ligeledes også kunne hæve værdien af din ejendom betydeligt.

Vil du gerne høre mere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe os op på tlf.50 98 66 36 og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet.